Hoe werkt het?

icon_maak_account

Maak een account aan

Een account bij Link2Ticket maakt u binnen enkele minuten gratis aan. Na verificatie van uw gegevens, kunt u dezelfde dag nog online tickets verkopen. Met het account krijgt u toegang tot het online dashboard en de EventManager App.

U kunt ook uw medewerkers toevoegen aan uw account. Stel zelf in welke pagina's en functies toegankelijk zijn voor uw medewerkers, online en in de App.

Ga naar de aanmeldpagina >
imac
icon_open

Creëer uw ticketshop

Stel binnen een paar minuten uw ticketshop in op het dashboard. Vul de gegevens over uw evenement in, en het systeem maakt automatisch een beveiligde ticketshop voor u aan. U kunt tegelijkertijd verschillende verkoopkanalen gebruiken, bekijk de mogelijkheden hier:


Web shop

De ticketshops zijn volledig in uw eigen huisstijl in te richten. Verkoop tickets direct vanuit uw eigen website of mailing. Op deze manier trekt u bezoekers naar uw eigen website of Facebook pagina, en niet naar een externe ticketshop.

web_shop

Mobiele shop

Meer dan 60% van de ticketaankopen worden gedaan op een smartphone. Onze ticketshops zijn daarom speciaal voor mobiel gebruik geschikt gemaakt. Ook de mobiele shop wordt automatisch in uw huisstijl weergegeven.

mobile_shop

Facebook shop

Met een paar muisklikken is uw ticketshop geïntegreerd met uw Facebook pagina. Uw bezoekers kunnen binnen Facebook blijven om een ticket voor uw evenement te kopen.

fb_shop
icon_bullhorn

Promotie

Het belangrijkste onderdeel van uw evenement is misschien wel uw promotie. Uw promotie verloopt via vele verschillende mediakanalen. Link2Ticket ondersteunt u in het vergroten van uw doelgroep met mailfuncties en social media share buttons in alle ticketshops. Verzamel automatisch de e-mailadressen van uw bezoekers en gebruik deze in uw mailings met de Mailchimp koppeling.

tw_fb_mc
icon_selltickets

Verkoop uw tickets

Tijdens uw voorverkoop is er maar 1 doelstelling: verkoop zoveel mogelijk tickets voor uw evenement. Begin eventueel met "early bird" tickets, of verhoog uw inkomsten met het aanbieden van "Vip" tickets. Biedt kortingstickets aan met promocodes via uw mediakanalen. Uw klanten kunnen kiezen uit een hele reeks betaalmethoden.

Soorten tickets

Kortingstickets, VIP tickets, kindertickets, mobiele tickets, exposantentickets, deelnemerstickets, actietickets, alle soorten tickets zijn mogelijk met het flexibele ticketingplatform van Link2Ticket.
Tickets stelt u met een paar muisklikken in volgens uw huisstijl, de rest doet het systeem voor u.

tickets

Betaalmethoden

Uw bezoekers wil u het zo makkelijk mogelijk maken om tickets te kopen. Behalve de gebruikelijke betaalmethoden als iDeal en Credit Card, bieden wij uw klanten PayPal, Bancontact/Mr.Cash en Sofort banking aan als betaalmethoden.

Organiseert u zakelijke evenementen, dan kunnen uw bezoekers betalen middels factuur met ons e-invoicing systeem. Betalingen controleren behoren tot het verleden. Voor meer informatie kijkt u hier.

freddie_og

Valuta

Online tickets verkopen voor evenementen in het buitenland? Uw bezoekers zijn gewend te betalen in hun eigen valuta. Link2Ticket biedt op dit moment 50 verschillende soorten valutatransacties aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

currency
icon_theevent

Het Event

Tijdens uw event zijn er veel dingen die uw aandacht nodig hebben. Daarom is een betrouwbaar en eenvoudig scansysteem een must voor een succesvol event. Ook wil u op de hoogte zijn van het aantal bezoekers dat reeds binnen is. Voor bezoekers zonder toegangsbewijs wil u wellicht een betaalsysteem hebben om deze groep niet teleur te stellen.

Toegangscontrole

Ongeacht of u 50 of 5000 bezoekers heeft op uw evenement, de toegangscontrole verloop altijd soepel met de smartscanners van Link2Ticket. De scanners zijn offline inzetbaar zonder wifi of stroomvoorziening. Voor kleine events kunt u ook scannen met uw eigen iPhone en onze EventManager App.

Verkoopt u door tijdens het event, dan is een wifi verbinding voldoende om uw scanners up to date te houden. U heeft meerdere ingangen, met meerdere poorten per ingang? Het kan allemaal met de scanfaciliteiten van Link2Ticket.

hetevent_bg

Verkoop aan de deur

In een ideale wereld hebben al uw bezoekers online een ticket gekocht voor uw event. In de praktijk wilt u toch in sommige gevallen uw bezoekers nog de mogelijkheid geven om een ticket aan te schaffen. Voorkom contant geld bij uw ingang en gebruik de Mobiele Ticketkassa waarmee uw bezoekers met pin of credit card kunnen betalen.

doorsales

Gastenlijst

Uw vrienden, zakenrelaties, medewerkers of de winnaars van uw winactie, u wil ze wellilcht eens uitnodigen voor uw evenement. Met de gastenlijst tool kunt u met een naam en email adres een digitale uitnodiging sturen. Uw gasten ontvangen de uitnodiging en downloaden hun e-ticket (of m-ticket op mobiel).

guestlist
icon_stats

Na uw event

Uw ticketshop verzamelt veel informatie over uw bezoekers. Na het event kunt u aan de hand van uw bezoekersgegevens bijsturen in promotie, optimale locatie en tijden voor uw doelgroep, een mailing uitvoeren en feedback ontvangen van uw bezoekers.