Nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Voor de laatste updates

  • Like ons op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Connect met ons op LinkedIn
04-01-16

De beste wensen voor 2016!


Responsive image

Het begin van een nieuw jaar is altijd een mooi moment om even stil te staan bij de prestaties van het afgelopen jaar, en de plannen voor het nieuwe jaar. Voor een ieder een uniek jaar, maar over het geheel bekeken zien we een stijgende lijn in het aantal evenementen en bezoekers. Het gaat de goede kant op!

Voor Link2Ticket was het een jaar van verandering waarin we verhuisden naar een locatie in de historische binnenstad van Amsterdam. Een jaar van nieuwe mensen die ons team kwamen versterken en een jaar waarin ons product weer grote stappen voorwaarts heeft gemaakt met een nieuw Dashboard en Android app. We hebben goed naar u geluisterd, en op veel plaatsen verbeteringen gebracht dankzij uw feedback.

Voor 2016 staan er weer grote innovaties klaar om geïntroduceerd te worden, en we zijn druk aan de gang om de nieuwe ticketshops op korte termijn in gebruik te gaan nemen. Een nieuwe look, verbeterde layout, add-on verkopen en verhoogde piekcapaciteit zijn enkele van de voordelen die de nieuwe shops met zich mee zullen brengen. In een tweede fase zal een nieuw concept voor 2nd hand ticketing worden geïntroduceerd, waarmee het doorverkopen van e-tickets altijd 100% veilig verloopt.

Ook tijdens alle nieuwe ontwikkelingen die komen gaan kunt u in het nieuwe jaar weer 24/7 op ons rekenen in de ondersteuning bij uw events. Graag wil ik al onze relaties, partners en bezoekers een gelukkig, gezond en succesvol 2016 wensen!

Avi Levy
Founder & CEO